Ons verhaal

Verhaal

Mijn naam is Rick Mink en ik heb in 2021 de winkel in Nieuw-Vennep (Verloop) overgenomen.

Zelf heb ik een opleiding dier en management MBO niveau 4 afgerond. Tijdens mijn laatste jaar van mijn opleiding ben ik in contact gekomen met de firma verloop waarna ik een baan aangeboden heb gekregen.

Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij mijn voormalige werkgever, kwam de mogelijkheid tot overname. Deze kans heb ik met 2 handen aangegrepen, een droom die uitkomt!

 

Wie zijn wij als team? Stuk voor stuk zijn we gek van vissen en alles wat hierbij hoort, dit is wat ons sterk maakt. Zo hebben we bijna allemaal een opleiding dier of hovenier.

We zijn een jong, leergierig team met jarenlange ervaring. Onze expertise reikt ver en bij vijver en aquariumspeciaalzaak Mink zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen de vijver- en aquariumwereld.

Wat zeggen onze klanten

Super winkel, als je een vraag hebt kunnen ze dr altijd wel antwoord opgeven. Erg vriendelijk!

Veel vakkennis aanwezig. Personeel is zeer betrokken en erg enthousiast.”

Laat ik beginnen met de super service van dit bedrijf. Er wordt altijd mee gedacht met jouw wensen voor je aquarium. En echt een super advies voor welke producten je het beste in combinatie kan gebruiken.”

Super vriendelijk en behulpzame mensen.Zij nemen de tijd om alles uit te leggen. Als opvolg hebben wij gebeld met vragen en zij zijn echt geduldig. Ik heb het gevoel dat hun advies gaat over wat het beste is en gezond voor de vissen, bv niet te veel vissen in het aquarium. Geen ‘upselling.’ De moeite waard om hier naartoe te rijden als je kan.

Leuk, uitgebreid verkooppunt voor uw aquarium, vijver en vishouderij hobby.

Top winkel. Altijd vriendelijk te woord gestaan met zeer veel kennis. Goeie kwaliteit vis en planten.”

Prima winkel voor al je vijver en aquarium benodigdheden. Personeel weet waar over ze praten.”